10 квітня 2024 року директор Наукової бібліотеки Державного податкового університету Світлана Цимбалюк взяла участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегії розвитку бібліотек: від ідеї до втілення».

У рамках заходу було проведено круглий стіл директорів українських бібліотек «Змінюйся і живи. Як бібліотеки долають виклики воєнного часу», на якому очільники книгозбірень ділилися досвідом роботи в умовах війни та обговорювали ідеї щодо покращення бібліотечного обслуговування користувачів.

Особливі враження на учасників конференції справив виступ Ірини Соловей, стратегині соціальних інновацій, президентки ГО Garage Gang на тему: «Бібліотеки України 2025 – простори малих груп в умовах війни та концентратори талантів в контексті віднови України».

Засідання проводилися у сучасному читальному залі під землею – ідеально спланованій захисній споруді, реалізованій фахівцями на найвищому рівні. Таке укриття є прикладом, який варто перейняти сучасним бібліотекам, що турбуються про комфорт та безпеку своїх користувачів!

Щиро вдячні організаторам за запрошення, теплу, дружню, ділову атмосферу!

Особливі слова подяки Світлані Барабаш, Євгенії Кулик, Світлані Зуєвій, Марині Друченко, Оксані Бруй за професіоналізм та креатив у підході до організації заходів!

Досвід колег у сучасних умовах – безцінний!

Більше інформації про конференцію на сторінках Науково-технічної бібліотеки ім. Г. І. Денисенка:

Youtube

Facebook

Програма конференції