5 квітня 2024 року на базі Бібліотеки Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця відбулася Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти.

Директор Наукової бібліотеки Державного податкового університету Світлана Цимбалюк взяла участь у нараді, активно долучилася до ініціатив колег, разом з керівниками бібліотек ЗВО м. Києва та області ознайомилася з діяльністю НМБ в сучасних умовах та перейняла деякі важливі аспекти організації бібліотечного обслуговування для можливості подальшого втілення кращих ідей у роботу ввіреної їй книгозбірні.

У дружній професійній атмосфері обговорили болючі питання створення комфортного середовища для роботи учасників освітнього процесу під час війни.

Бібліотека НМУ отримала відремонтовані, укомплектовані сучасним бібліотечним і комп’ютерним обладнанням приміщення для задоволення читацьких потреб.

Щиро раді за колег!

Учасники наради були приємно вражені колекцією музею, де експонуються фрагменти людського організму та фізіологічних систем, які вкрай необхідні майбутнім медикам. Завдяки таким професійним наочним експонатам молоді фахівці швидко опанують необхідні знання та будуть готові надавати високопрофесійне медичне обслуговування.

Дякуємо колективу Бібліотеки НМУ за дружню атмосферу і відкритість діалогу!

Також слова подяки колегам з науково-методичного кабінету Наукової бібліотеки ім.  М. Максимовича КНУ Тараса Шевченка за організацію засідання директорів бібліотек закладів вищої освіти.

Обмін досвідом та кращими практиками надзвичайно важливий для бібліотек вітчизняних ЗВО в теперішніх складних умовах.

Наша сила у взаємодопомозі та єдності!