А чи знаєте ви, що таке академічна доброчесність?

З початку навчального року фахівці Наукової бібліотеки проводять on-line зустрічі зі студентами Державного податкового університету та консультують здобувачів вищої освіти з питань дотримання основних принципів академічної доброчесності з метою отримання якісної освіти та ефективного інтелектуального розвитку.

Так, 26 вересня 2024 року представник Наукової бібліотеки Наталія Добрянська та представник ННІ права Альона Гарбінська-Руденко провели on-line лекцію для здобувачів вищої освіти ННІ права першого року навчання на тему: «Академічна доброчесність – запорука якісної освіти та професійного зростання».

Тема викликала неабияку зацікавленість у студентів, оскільки є близькою до освітнього процесу та стосується кожного його учасника. Адже, зазвичай, випадки порушення академічної доброчесності виникають через незнання або невміння правильно зазначити посилання на джерело інформації. Але варто пам’ятати, що незнання не звільняє від відповідальності!

Під час лекції здобувачі вищої освіти отримали достатній багаж інформації щодо основ та принципів дотримання академічної доброчесності та відповіді на запитання щодо наслідків її порушення.

Шановні користувачі!

Запрошуємо вас відвідати розділ Академічна доброчесність на сторінці Наукової бібліотеки на сайті ДПУ. 

Дотримуйтеся принципів академічної доброчесності! А Наукова бібліотека Державного податкового університету допоможе оформити бібліографічні посилання відповідно до затверджених стандартів.

Долучайтеся до заходів нашої книгозбірні!

Це завжди актуально, цікаво та корисно!