Наукова бібліотека Державного податкового університету долучилася до проведення заходу, присвяченого Дню науки, який відбувся 23 травня 2024 року в нашому закладі вищої освіти.

До заходу підготовлено стендову виставку літератури «Праці вчених університету». На виставці були представлені наукові праці вчених усіх факультетів та інститутів Державного податкового університету.

Серед представлених книг – видання, які висвітлюють історію, стан та перспективи розвитку податкової системи, фінансової системи України, організацію та розвиток бухгалтерського обліку, сутність підприємницької діяльності та інших галузей економіки держави. В експозиції також було багато видань гуманітарного, юридичного спрямування, видань з митної справи та інше.

Головна мета нашої бібліотеки – формування інформаційного середовища університету для забезпечення потреб освітнього процесу на вимогу сьогодення. Однією з головних складових цього середовища є книга.

Запрошуємо вчених університету до поповнення бібліотечного фонду своїми авторськими виданнями!!!

Шановні користувачі!

Детальніше ознайомитися з науковими здобутками вчених нашого закладу вищої освіти ви можете у Науковій бібліотеці Державного податкового університету (кім. 372, корпус С, абонемент навчальної літератури).