Сьогодні своє професійне свято відзначають люди, від яких багато в чому залежить фінансовий добробут нашої країни. 2 липня святкують День податківця України.

Україна переживає нелегкий період своєї історії. В умовах повномасштабної війни перед нашими податківцями стають нові виклики, оскільки наповнювати казну і підтримувати економіку зараз ще більш необхідно.

Зусилля та професіоналізм співробітників податкових органів допомагають нашій країні збирати необхідні кошти для підтримки армії, соціальних програм та реформ, які необхідні для розвитку України.

Дякуємо усім податківцям, які щодня працюють на благо нашої країни!

Вітаємо всіх, хто турбується про свою державу та наближає щодня нашу перемогу над ворогом!

Бажаємо нашим славним податківцям уважних, доброзичливих та добропорядних платників податків.

Шановні користувачі!

У Науковій бібліотеці Державного податкового університету до Дня податківця експонується книжкова виставка «Становлення та розвиток податкової системи України».

На виставці представлено видання, які допоможуть вам ознайомитись з історією становлення податкової системи України, дізнатися про принципи оподаткування, а також про роль та важливість податків для розвитку країни та про важливість дотримання податкового законодавства.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку у відділі обслуговування навчальною літературою Наукової бібліотеки (корпус С, кім. 372).

Також пропонуємо до перегляду віртуальну виставку даної тематики.

Бажаємо вам приємного перегляду та корисного читання!