23 квітня відзначається професійне свято – Всеукраїнський день психолога.

Вітаємо наших шанованих працівників та науковців психологічної сфери діяльності!!! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії та постійного натхнення у вашій важливій роботі. Нехай кожен день приносить нові відкриття і можливості для допомоги і підтримки тим, хто цього потребує, а також бажаємо простого людського щастя – радості в повсякденних моментах, тепла відносин і задоволення від роботи!

Психологи першими відчувають наслідки суспільних змін та вплив на життя людини. Україна знаходиться у стані війни з росією. У цей тяжкий період у долі нашої країни українці знаходяться під важким емоційним тягарем: військові дії, загострення соціально-економічних умов життя, потоки негативної інформації з телеекранів та інтернету. Сьогодні великою цінністю є можливість бути почутим, відверто розповісти про свої проблеми, розібратися у своїх почуттях і знайти шлях та сили рухатися вперед, не озираючись назад! У цій нелегкій справі роботи над собою, на допомогу приходять психологи.

Шановні користувачі!

Зануртеся в глибини людської душі разом із нами!

До Всеукраїнського дня психолога у Науковій бібліотеці Державного податкового університету (відділ обслуговування навчальною літературою кім. 372, корпус С, абонемент навчальної літератури) експонується тематична книжкова виставка «У світі психології». На виставці представлені друковані видання бібліотеки, які стосуються різних аспектів психології, від класичних творів до сучасних досліджень про розвиток особистості та міжособистісні відносини.

Також пропонуємо до уваги користувачів виставку-презентацію «У світі психології».