26 квітня у Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф та Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу ми вшановуємо героїзм пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

Ця техногенна катастрофа забрала життя багатьох людей, завдала шкоди здоров’ю мільйонів українців. Її наслідки ще відчуватимуть на собі і майбутні покоління. Сьогодні Чорнобиль – це майже три з половиною мільйони постраждалих від катастрофи та її наслідків. Це майже 10 відсотків території, що зазнала прямого радіаційного ураження.

До Міжнародного дня пам’яті про Чорнобильську катастрофу у Науковій бібліотеці Державного податкового університету експонується тематична виставка «Чорнобиль не має минулого часу», а також пропонуємо до вашої уваги відеопідбірку книг із фонду нашої книгозбірні.

Більш детально ознайомитись з літературою ви зможете, завітавши до залу періодичних видань навчальної літератури Наукової бібліотеки, корпус С, кім.369.

Чекаємо на Вас!

у Науковій бібліотеці Державного податкового університету,

м. Ірпінь вул. Університетська, 31 корпус С. кім. 369.

Сторінка Наукової бібліотеки у Facebook 

https://www.facebook.com/library.nusta.edu.ua

Сторінка Наукової бібліотеки на YouTube 

https://youtube.com/@user-oh4ew5py2u