23 квітня у Музеї історії Державного податкового університету відбулася творча зустріч з Ганною Мамоновою, яка презентувала свій освітній комікс «Блез Паскаль і Комбінаторика».

Ганна Мамонова – кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри системного аналізу та кібербезпеки Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана, автор понад 150 наукових і науково-методичних праць.

Багато років тому, на зламі тисячолітть, Ганна Мамонова працювала у нашому навчальному закладі викладачем математики і вже тоді можна було побачити її талант і потужний потенціал.

А сьогодні вона – креативний вчений, митець, автор непересічних освітніх коміксів, що розкривають таємниці науки через пригоди, людина, яка перетворює сухі факти в захопливі історії, а формули – на справжні витвори мистецтва.

Під час творчої зустрічі пані Ганна зуміла перетворити освітній простір Музею історії університету на магічний світ творчості та натхнення. Це була справжня подорож у світ ідей, витоки яких відчули всі присутні, доторкнувшись до творчого процесу, що викликає бажання дізнаватися більше, досліджувати і досягати успіху. Ідеолог та творець захоплюючого мальопису, який розпочинає цикл освітніх мультидисциплінарних коміксів, не тільки розповіла про всі етапи роботи, але й поділилася тим, що стало джерелом її ідей та натхнення.

Також Ганна Мамонова говорила про широкомасштабну міжнародну співпрацю з японськими видавцями, науковцями та закладами освіти, що відкрила нові горизонти як у світі науки, освіти та мистецтва, так і у сфері благодійної та волонтерської діяльності на користь нашої держави.

Творчі амбітні плани Ганни Валеріївни виходять далеко за межі України. Її ентузіазм і наполегливість захоплюють та надихають.

Зустріч було організовано спільно з факультетом податкової справи, обліку та аудиту, факультетом фінансів та цифрових технологій, відділом молодіжної політики Державного податкового університету та Ірпінським фаховим коледжем економіки та права.

Аудиторія була широка і різновікова, але, навіть той, хто далекий від математики, отримав емоційну насолоду від спілкування з цікавою людиною, а ще масу мотивуючої інформації.

Такі зустрічі – це справжній поштовх для розвитку та вдосконалення. Вдячні Ганні Мамоновій за те, що вона спонукає досліджувати науку, творити, мріяти, вірити в себе.

Докладніше…

Шановні користувачі!

До вашої уваги презентація доповіді Ганни Мамонової на творчій зустрічі.

Ознайомитись з примірником освітнього коміксу «Блез Паскаль і Комбінаторика» Книга 1 з автографом автора ви можете у Музеї історії університету.