15 травня все прогресивне людство відзначає Міжнародний день сім’ї. Це свято запроваджене в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН з метою об’єднання можливостей різних країн для вирішення всіх найсерйозніших питань, пов’язаних із сім’єю.

Усе найкраще, що є на Землі, починається з Сім'ї. Без неї, як без Природи, людство обійтися не може. Родина – невичерпне джерело наснаги, любові, щастя, успіху, добра та злагоди. Сім’я дає почуття згуртованості, навчає нас співпереживанню, доброзичливості й мудрості. Сім’я була і залишається берегинею людських цінностей, культури і історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. З родини починається життя людини і, власне, формування її як громадянина.

Сьогодні це свято для нас набуває особливого значення. У країні – війна, багато родин вимушено покинули свої домівки та змушені жити нарізно. Чоловіки зі зброєю в руках стали на захист Батьківщини. Все це важким тягарем лягло на плечі всіх українських сімей, особливо дітей.

До Міжнародного дня сім’ї Наукова бібліотека Державного податкового університету підготувала тематичну виставку «Все починається з родини», яка експонується у читальному залі періодичних видань (кім. 369, корпус С). На виставці представлені видання, які висвітлюють психологію людських відносин та взаємовідносин у сім’ї, видання педагогічного спрямування, а також книги про права, звичаї, традиції, обереги української родини.

Чекаємо на Вас!

у Науковій бібліотеці Державного податкового університету,

м. Ірпінь вул. Університетська, 31 корпус С. кім. 369.

Сторінка Наукової бібліотеки у Facebook

https://www.facebook.com/library.nusta.edu.ua

Сторінка Наукової бібліотеки на YouTube

https://youtube.com/@user-oh4ew5py2u