Щорічно 21 квітня відзначається Всесвітній день творчості та інноваційної діяльності (World Creativity and Innovation Day). Вперше святкування цього дня відбулося 21 квітня 2002 року в більш ніж 50 країнах світу. У 2017 році за підтримки Генеральної асамблеї ООН Всесвітній день творчості та інноваційної діяльності став офіційним міжнародним заходом, мета якого – підвищення рівня інформованості про роль творчості та інноваційної діяльності в вирішенні проблем економічного та соціального розвитку.

Знання потрібні людині, щоб зробити життя приємним, зручним, комфортним та максимально безпечним. Такі знання люди набувають через закладений в нашій природі творчий процес, який дозволяє створювати щось унікальне і корисне, що часто породжує справжні інновації.

Колектив Наукової бібліотеки завжди перебуває у постійному творчому пошуку, видозмінює існуючі стандартні та запроваджує нові інноваційні форми роботи, але проведення різноманітних виставок є традиційною формою соціокультурної діяльності.

23 квітня у Науковій бібліотеці Державного податкового університету відбулася виставка творчих робіт «Світ наших захоплень» з нагоди Всесвітнього дня творчості та інноваційної діяльності.

На ній були представлені роботи різних видів декоративно-прикладного мистецтва та виконані в різних техніках: картини, вишиті нитками, бісером, в техніці алмазної мозаїки, красиві декоративні іграшки, зв’язані гачком у техніці амігурумі, топіарії, ляльки-мотанки та інше. Всі вони відзначались високим рівнем майстерності та оригінальністю.

Цьогоріч на виставці екпонувалися: роботи студентів факультету фінансів та цифрових технологій університету та студентів Ірпінського фахового коледжу економіки та права, творча колекція ГО «Берегині з Ірпеня», роботи наших захисників, які служать в ЗСУ, працівників Наукової бібліотеки і навіть школярів Ірпінського академічного ліцею «Мрія».

Давайте використовувати Всесвітній день творчості та інновацій, щоб зміцнити наш власний потенціал для створення нових ідей, нових рішень, нових дій та нових результатів навіть в умовах війни!

Шановні користувачі!

Пропонуємо до вашої уваги роботи, які були представлені на виставці.

Докладніше…